top of page
Aittalogo1.png

AITTA

parturi-kampaamo
&
Hyvän olon huone
Pink Blossom
Screenshot 2020-04-01 14.25.08.png

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluita voidaan yhdistää Sinulle sopivaksi paketiksi. Ota yhteyttä, niin räätälöidään Sinun näköisesi hyvinvointipaketti!

Intialainen päähieronta sopii lähes kaikille rentoutusta kaipaaville. Intialaisesta päähieronnasta on apua mm. keskittymiskyvyn parantamiseen, yleiseen rentoutumiseen ja unenlaadun parantamiseen sekä stressin lievittämiseen. (45min)

Kuumakivihieronta on hoito, jossa miellyttävän lämpöiset basalttikivet liukuvat iholla pehmeästi ja lihaksiia lähmmittäen. Kivistä siirtyvä lämpö auttaa lihasjännityksiin ja on syvärentouttavaa hoitoa. Hieronta myös lievittää stressiä, rentouttaa ja tehostaa aineenvaihduntaa. (60min)

Akupainantahieronta. Akupainanta onakupunktiopisteisiin kohdistuvaa käsittelyä, joka laukaisee tehokkaasti lihasjännitystä ja poistaa sitä kautta kuona-aineita lihaksistosta päästäen energian virtaamaan vapaasti elimistössä. Akupunktiopisteiden käsittely on voimakasta ja pitkäkestoista painelua sormilla. (30min)

Turvehoidot tehdään koulutuksen tuomalla ammattitaidolla. Hieronnat suoritetaan käyttämällä Aaltosen tekniikkaa, joka on hallinnassa koulutuksen myötä. Käytämme Lehtosuon Hoitoturvetta kaikissa hoidoissamme. Turvehoitoja on käytetty menestyksellä iho-ongelmien, lihas- ja nivelvaivojen sekä kipujen hoitoon. Myös reumaattisiin vaivoihin, vaihdevuosien tuomiin ongelmiin sekä kuukautiskipuihin on saatu turvehoidosta apua. Hartia-selkähaudehoito sekä hieronta (90 min) nyt hintaan 65€!

Gua sha -hierontaa on saatavilla sekä kasvo- että kokovartalohoitona. Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva gua sha -hoitoa suoritetaan erityisellä hierontakivellä. Hoito tehoaa mainiosti etenkin ryppyihin ja juonteisiin.

Gua sha on tehokasta faskiakäsittelyä. Sen avulla pystytään hoitamaan kehoa ja mieltä monin eri tavoin. Gua sha hoitaa myös monia tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä lihasperäisiä ongelmia.

Image by Toa Heftiba
Screenshot 2020-04-01 14.25.08.png

Lahjakorttikauppa

Aitta verkkokaupasta löydät parhaat tarjoukset ja palvelut

Etsitkö lahjaa läheisellesi tai ideaa omaan hemmotteluun?

Aitta verkkokaupasta löydät erinomaiset tuotepaketit omaksi iloksesi tai ihanat lahjat ystävälle.

bottom of page